Expertisecentrum De Borg
Eikenpage 4, 3734 AC  Den Dolder

 +31 (0)30 2256405
 secretariaatdeborg@fivoor.nl 
Contact  -  Routebeschrijving

 

Borg 2019 20 Button

Kwaliteitsnetwerk fase 2

Maak je profiel aan op KNAPP

De eerste cyclus van het Kwaliteitsnetwerk De Borg is afgerond. Met ontzettend veel enthousiasme hebben de vier Borg-instellingen bij elkaar in de keuken gekeken. Dit jaar start cyclus 2. 

Werk jij als (forensisch werkende) professional mee aan het Kwaliteitsnetwerk, volg dan alle nieuws via KNAPP. Ga naar www.knapp-efp.nl en maak je profiel aan! Daarna kun je inloggen op het online netwerk van De Borg.

Communiceren via KNAPP

Via KNAPP kun je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van deze cyclus. Op het platform vind je informatie, kun je vragen stellen en beantwoorden. Het idee is simpel: je communiceert met smartphone of pc via KNAPP; zo raken berichten niet verloren in de mailstroom.

Kwaliteitsnetwerk De Borg

In de eerste cyclus zijn veel tops en tips

(binnen het Kwaliteitsnetwerk noemen we dat parels en oesters) uit de forensische zorg voor mensen met een sterke gedragsstoornis en een lichte verstandelijke beperking gezien en gedeeld. Terwijl behandeling veelal achter gesloten deuren en hoge hekken is, is de openheid naar elkaar en de wens om te verbeteren groot. Om zo een zeer kwetsbare groep burgers te kunnen helpen op weg naar een beter bestaan. Dat is een compliment waard en getuigt van professionaliteit. Over die professionaliteit gaat dit Kwaliteitsnetwerk van De Borg.

KNAPP is ontwikkeld door Kwaliteitsnetwerk FPA en Kwaliteitsnetwerk De Borg, met ondersteuning van het EFP.

 

Logo deborg
Expertisecentrum De Borg
Eikenpage 4
3734 AC  Den Dolder
secretariaatdeborg@altrecht.nl
+31 (0)30 2256405