Expertisecentrum De Borg
Eikenpage 4, 3734 AC  Den Dolder

 +31 (0)30 2256405
 secretariaatdeborg@fivoor.nl 
Contact  -  Routebeschrijving

 

Marjet van Baggum nieuwe directeur De Borg

Per 1 juni 2017 treedt Marjet van Baggum aan als directeur bij De Borg, het samenwerkingsverband van de vier door de overheid erkende SGLVG-behandelinstellingen, Altrecht Aventurijn-Wier, Dichterbij-Stevig, Ipse de Bruggen-Middenweg en Trajectum. De behandeling die door de behandelcentra wordt geboden bevindt zich op het snijvlak van verschillende sectoren: VG, GGZ en Justitie. Naast klinische behandeling bieden de instellingen ook diverse vormen van ambulante behandeling. De instellingen delen hun kennis op gebied van diagnostiek, behandeling, wetenschappelijk onderzoek en kennisuitwisseling. Ze doen gezamenlijk onderzoek en werken voortdurend aan het verbeteren van de behandelmethodieken.
Marjet van Baggum

Marjet gaat leiding geven aan de organisatie van De Borg en het bureau in Den Dolder. Zij volgt Adri Benschop op, die per 31 mei 2017 met pensioen gaat.

Zelf zegt zij over haar overstap: Sinds 1997 ben ik actief in de gezondheidszorg, waar ik in heel diverse functies ervaring heb opgedaan ,bijvoorbeeld als programmamanager zorginnovatie bij een zorgverzekeraar, als interim manager bij de GGZ, en als manager Langdurige zorg bij de NZa.  In die laatste functie heb ik gemerkt hoe lastig het is om een complexe groep als de SGLVG in een systeem te passen, en dat heeft me geraakt. Dat is de reden waarom ik de overstap naar De Borg met veel enthousiasme maak.

Het bestuur hoopt met haar komst de  bijzondere positie die De Borg heeft in dit marktsegment de komende jaren verder te kunnen versterken en uitbouwen. 
Voor meer informatie: www.de-borg.nl

Jacques Martini, voorzitter bestuur De Borg
Contactpersoon: Carolien Tiethoff, managementassistent de Borg, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo deborg
Expertisecentrum De Borg
Eikenpage 4
3734 AC  Den Dolder
secretariaatdeborg@altrecht.nl
+31 (0)30 2256405