Expertisecentrum De Borg
Eikenpage 4, 3734 AC  Den Dolder

 +31 (0)30 2256405
 secretariaatdeborg@fivoor.nl 
Contact  -  Routebeschrijving

 

Beleidsdag

Op 22 maart 2012 werd een Borg-Beleidsdag gehouden waarin bestuur, directeuren en managers met elkaar de koers voor de komende jaren hebben besproken.

De Borg bestond onlangs 12,5 jaar. In de loop der jaren heeft De Borg een gerenommeerde plaats verworven in het veld van de zorg en behandeling van mensen met een verstandelijke beperking en ernstige gedrags- en/of psychiatrische problemen. Behandelmodues zijn ontwikkeld voor specifieke problemen en er is geïnvesteerd in onderzoek.

Maar de tijd staat niet stil. De samenleving verandert. De zorgvraag neemt toe, o.a. vanuit justitie. Nieuwe ontwikkelingen doen zich voor op het gebied van financiering en wet- en regelgeving. De erkenningensystematiek wordt losgelaten, waardoor de marktwerking zijn intrede heeft gedaan. Kortom, er is alle reden voor De Borg om zich te bezinnen op de toekomst.

In een Evaluatierapport "Tot hier, en verder..."  heeft interimmanager Adri Benschop een aantal contouren geschetst voor het toekomstig beleid. Op 22 maart 2012 is dit rapport tijdens een gezamenlijke bijeenkomst van bestuur, directeuren en managers besproken en zijn de lijnen uitgezet voor de komende jaren.

Logo deborg
Expertisecentrum De Borg
Eikenpage 4
3734 AC  Den Dolder
secretariaatdeborg@altrecht.nl
+31 (0)30 2256405